Archan stopt pesten

Hier staan wij samen.        Onze sessies.

Archan, pakt het probleem aan bij de Kern. Pesters pakken in hun ogen “de zwakkere” en voeden zich daarop. Maar wat gebeurt er als jij niet meer de zwakste bent. Je bent dan niet meer het "makkelijke" slachtoffer. Maar hoe word je mentaal en fysiek sterker? 

De sessies van Archan zijn zo opgebouwd, dat jij fysiek en mentaal sterker en weerbaar wordt. Binnen ons drie stappen programma, maak ik jou 

 

- weerbaarder

- Lichamelijk en geestelijk sterker

- Maak ik van  jou de beste versie van jou.


        Het programma.


Stap 1, Het Kennismaking gesprek word gehouden in jou veilig omgeving. (Thuis, school, werk waar jij je maar veilig voelt). In dit introductie gesprek, kijken wij naar wie jou pest, waarom jij word gepest en hoe jij word gepest. Daarmee zetten we een persoonlijk plan op en leg ik je onze werkwijze uit.   


In stap 2, beginnen we met de fysieke en mentale training.  Wij gaan naar een sportschool bij jou in de buurt en trainen jou lichaam om sterker te worden. Naast de sportschool, doen we ademhaling en gedachte oefeningen. We maken ook een "mentale sportschool" met als resultaat dat jij de sterkste versie van je zelf word.   


 Tijdens Stap 3, gaan wij naar de plek waar jij word gepest en gaan we de confrontatie aan. In dat gesprek met de pesters, sta ik naast jou. Ik begeleid het gesprek, zodat jij in alle rust en in jou eigen tijd, de beste versie van jou kan laten zien. Deze stap, is een hele grote stap en wordt pas gezet als jij er 100% klaar voor bent. 


Archan haar programma, is persoonlijk en op maat. Omdat elke situatie en persoon anders is, kan ik niet van te voren vertellen wanneer iemand er klaar voor is. Dat voel je zelf. 

Het tarief per sessie: 45 euro voor 45 min. incl BTW


Ik ben 24/7 beschikbaar voor noodgevallen.

Tijdens de sessies, sta ik naast je zij. Je voelt je geen seconde alleen of verloren. Ons Kamp. Ons kamp, is een plek voor iedereen die gepest is. Gewoon zorgeloos met lotgenoten praten, spelletjes doen en activiteiten doen. Het kamp is bedoelt om een plek te creeeren, waar je zorgeloos kan genieten. Natuurlijk, zullen we verhalen delen, worden dromen verteld en word er gesproken.