Archan stopt pesten

Hier staan wij samen. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Sam Balink en ben 30 jaar geleden geboren in Heerenveen. Ik ben trotse vader van 2 prachtige lieve kinderen.  Regelmatig ben ik in de sportschool te vinden of op het American Football veld in Lelystad, waar ik speel voor de (LC) Commanders. Naast het sporten, ben ik motivatie spreker/begeleider (www.sambalink.nl) waar ik mensen begeleid naar hun dromen/doelen. 

Voor dat ik was gestart met Motivatie begeleider en met Archan, was ik werkzaam bij de Politie Midden nederland. Daar heb ik vanaf 2011, gewerkt als GGP politie medewerker. Tijdens mijn carrière bij de politie, heb ik ontzettend veel leuke dingen meegemaakt en veel mensen kunnen helpen. Echter was er muur waar ik vaak tegen aan liep. Namelijk dat ik mensen alleen op kort termijn kon helpen maar op lange termijn ik het uit handen moest geven. De mensen werden door gestuurd naar een instantie. Bij die instantie kon je je hart luchten, maar daadwerkelijke hulp was er nauwelijks. Het frustreerde mij, omdat ik mensen vanuit de bodem van mijn hart wil gaan helpen. 

Uiteindelijk kwam ik thuis in de ziektewet terecht met een hevige Burn out en PTSS. Nadat ik deze had overwonnen en was hersteld, besloot ik het roer om te gooien en te gaan voor wat mij drijft. Mijn puurste passie was altijd zo veel mogelijk mensen helpen en raken. Daarom ben ik gestart met Archan. Omdat ik vind, dat iedereen recht heeft om een vrij leven, zonder zorgen en angsten.


De reden waarom ik Archan ben gestart, was naar aanleiding van een gesprek met een vriend. Hij is docent op een middelbare school en vertelde over zijn dag. Hij moest namelijk die dag, ingrijpen omdat er een van zijn studenten werd gepest. Ik voelde mij zo machteloos en vroeg mezelf af, wat ik kon betekenen. Ik herinnerde mij een Quote die ik had gelezen van Gandhi. "BE THE CHANGE THAT YOU WANT TO SEE IN THE WORLD". Ik besloot op dat moment, te starten met het Archan - anti pest programma. 


Archan's Motto: "Hier staan wij samen".